.

.

Edhe pse trupi mund te jete pak a shume gati, mund te mos. Mbi të gjitha bëhet e vështirë të përcaktohet se çfarë është virgjëria në të vërtetë, duke qenë se është më shumë një ide sociale se sa një term mjekësor, gjë që tregon se të.

.

Koncepti i “virgjërisë” ka probleme Feministët mendojnë se virgjëria tradicionalisht e kornizon seksualitetin femëror si një thesar, dhuratë ose kujtim që duhet ‘të jepet’ nga gratë.

Gjate heres se pare partnerja nuk pati gjakderdje. . .

.

Pas nje nate seksi burrit ju mbush mendja qe vajza ishte e virgjer ( kumbulla bente punen e saj ) , e ngushte. Këshilluesit seksual kanë rënë në përfundimin se rrëfimet tradicionale rreth. Këshilluesit seksual kanë rënë në përfundimin se rrëfimet tradicionale rreth.

. .

.

Mar 3, 2009 · pjesën më të madhe të historisë njerëzore, jeta e grave ishte, tamam, në mëshirë të virgjërisë.

Mbi të gjitha bëhet e vështirë të. braziljania.

Versioni i Printueshem; 05-02-2015, 21:57 #1. Gjate heres se pare partnerja nuk pati gjakderdje.

.
Sep 23, 2016 · Si të humbisni virgjërinë pa dhimbje (për vajzat) September 23, 2016.
.

gjithashtu kam pothuajse nje vit qe kam te bardha dhe i kam me ere.

.

Jun 26, 2020 · Është e këshillueshme të përdoren mbasi jemi kujdesur për higjienën intime. Madje apelit të gjinekologëve anglezë iu është përgjigjur profesoresha italiane Eugenia Tognotti, lektore e Historisë së Mjekësisë dhe Shëndetit Publik në Universitetin e Sassarit, letra e së cilës rindërton origjinën historike të një miti. Shpeshherë virgjëria është subjekt i lidhur në mënyrë të pashmangshme me moralin, traditën, gjininë dhe politikat seksuale.

Mbi të gjitha bëhet e vështirë të përcaktohet se çfarë është virgjëria në të vërtetë, duke qenë se është më shumë një ide sociale se sa një term mjekësor, gjë që tregon se të. Midis muajve të pestë dhe të shtatë të shtatzënisë, ky kordon, gradualisht shndërrohet në një tub me një hapësirë në mes. . . Koncepti i “virgjërisë” ka probleme Feministët mendojnë se virgjëria tradicionalisht e kornizon seksualitetin femëror si një thesar, dhuratë ose kujtim që duhet ‘të jepet’ nga gratë. .

Realisht pa dashur ta fetarizoj virgjeria eshte nje indicie stabiliteti karakterial dhe endokrino-hormonal, duke mos rene pre e joshjeve trupore te momentit.

. Të shumtë janë ata persona që e lidhin virgjërinë e.

com/VizionPlusTVNe studio: Mimoza Keta.

Nëse je e virgjër dhe je duke vendosur tamponin për herë të parë, zgjidd formatin mini, që do të japë më pak halle në vendosje.

.

.

Në dokumentarin e saj të ri, How to lose your virginity (Si ta humbësh virgjërinë), regjisorja Tereza Shekter shpjegon mitet, misteret.